Pisto Manchego

pistoftIngredientes:

-Tomates Aproximadamente 1 Kg

-1 cebola

-1 Calabacín

-1 Berenxena

-1 Pimento verde

-Sal, azucre e aceite.

Preparación:

Picamos a cebola ben e pomola a pochar en aceite de oliva a fogo medio. Picamos os pementos e engadimolos, facemolo mesmo co calabacín e coa berenxena. Salamos e seguimos pochando…

Nun bol picamos os tomates e engadimolos a sartén cando as verduras esten ben pochadas, comprobamos o sal, remexemos ben e servimos. Podese servir só ou con un hovo frito ecncima. (Ou como nos pida a imaxinación)

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s