Pimentos asados

Ingredentes:

-4 pimentos bermellos

-2 tomates

-3 dentes de allo

– Aceite de oliva, sal e vinagre.

No forno a temperatura media-alta asalos pementos xunto cos tomates e os dentes de allo, todo na mesma bandexa e rociados cun pouco aceite durante uns 20 minutos. Pasado este tempo, sacamos do forno e separamos os pementos, tapandoos cun pano para que suden e sexan mais fáciles de pelar… deixamolos repousar uns minutos e pelamolos , sacandolles as semillas e cortandoos en tiras.

Por outra parte, pelamos os tomates, e pasamolos pola batidora xunto cos allos, engadindo un pouco aceite, vinagre e a salsa que nos quedo na fonte.

Regamos os pementos coa salsa resultante e servimos.

A salsa pódeselle engadir un pouco de mostaza, azucre e xenxibre cando estamos a batir. Pero esta e unha opción a gusto do cazoleiro… 

 

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s