Berenxenas recheas

berenxenasCon unha berenxena podemos preparar unha receita rica e rápida, incluso a podemos usar de prato e aforrar laba-la baixela.

Os ingredentes necesarios:

  • Berenxena
  • Unha cebola
  • Un par de latas de atún ou unha pouca carne picada
  • Uns tomatiños frescos
  • Quiexo raiado
  • Sal e pimenta

Comezamos por corta-la berenxena o longo, en duas partes iguais e vaciamola coa axuda dunha culler. Reservamos as duas metades vacias. Mentras tanto, picamos a carne da berenxena votamos un pouco sal e deixamola repousar para que vaia soltando a auga.

Picamos a cebola e pomola a dourar nunha sarten con algo de aceite. Cando comeze a dourar engadimos a berenxena, os tomates picados e  o atún salpimentamolos e deixamolos facer uns minutos.

Rellenamos as berenxenas coa mezcla e votamoslle o queixo por encima, gratinamos e listo…

AVISO: Non son cociñeiro, mais ben cazoleiro…

 

Advertisement

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s